Tietoa Meistä

Tämän blogin takaa löytyy kaksi nuorta naista, jotka ovat totaalisen hurahtaneita talvilajeihin ja ennen kaikkea alppihiihtoon. Alppihiihto on siinä mielessä haastava laji,  että sen harrastusmahdollisuudet Suomessa ovat suhteellisen huonot.

Suomen ilmastossa on kuitenkin lukuisa määrä muita lajeja, joita voi harrastaa koko pitkän talvikauden ajan. Vaikka olemmekin totaalisia alppihiihto friikkejä, harrastamme myös muita lajeja monipuolisesti. Painotukset lajeihin vaihtelevat, mutta yhteistä meille on se että kaikki talven urheilulajit ovat lähellä sydäntä.

Itse meillä vuoden painotus menee hyvin pitkälle niin, että puolet vuodesta teemme töitä ja puolet vuodesta olemme niin kutsuttuja “hiihtopummeja”. Tämä elämäntapa on vielä tällä hetkellä sopinut meille molemmille todella hyvin, sillä ikää meillä kummallakaan ei ole vielä kertynyt liikaa ja perhe elämän velvoitteitakaan ei vielä ole.

Olemme siis päättäneet nauttia tästä elämäntavasta nyt kun siihen on mahdollisuus, ja blogimme myötä toivomme, että lukijammekin löytäisi iloa talven monipuolisesta lajikirjosta!